THETAHEALING®2019-08-30T13:58:11+00:00

THETAHEALING®

Metoda de dezvoltare personala si o tehnica de vindecare energetica

Programeaza-te ACUM

THETAHEALING®

Ce este ThetaHealing® si cum te poate ajuta aceasta tehnica sa iti schimbi radical viata!

ThetaHealing® este atat o metoda de dezvoltare personala cat si o tehnica de vindecare energetica, bazata pe un proces de meditatie care genereaza vindecare fizica, psihica si spirituala prin rugaciune focalizata catre Creator.

ThetaHealing®  ne invata cum sa facem vindecari si cum sa ne vindecam din Al Saptelea Plan al Existentei. Este un proces care induce o relaxare profunda a corpului prin accesarea nivelului Theta al undelor cerebrale rezultate la nivelul corpului fizic (prin vindecarea diverselor afectiuni), la nivelul corpului emotional (prin eliberarea unor emotii negative, suferinte), la nivelul campului energetic, vibrational cat si la nivel de relatii, detalii despre cum sa eliminam angajamente facute in alte Planuri, care nu ne mai servesc si vom invata sa vindecam suflete zdrobite.

ThetaHealing®

  • „Face curatenie” in mintea noastra, vom elibera resentimente (manie, razbunare, regrete, ura, agresiune, gelozie, invidie, tristete, amaraciune).

  • Tehnici avansate de „Sapare” pentru descoperirea convingerilor limitative-cheie.

  • Instalari de sentimente, ne vom conecta la Sinele superior cat si la stramosi.

Te invit sa consideri ca undeva in mintea ta s-ar putea sa existe un mic virus, un programel care iti spune subtil cu o voce stinsa ca „nu le poti avea pe toate”, formulat chiar asa sau cu variatiuni pe aceeasi tema: „ca sa ai cariera trebuie sa renunti la familie”, „ca sa ai familie trebuie sa renunti la cariera”, „banii nu aduc fericirea”, ‘mai bine sarac dar fericit”, „viata e grea”, „nimeni nu le are pe toate”, „cei spirituali sunt saraci”, „ca sa fii conectat la Dumnezeu trebuie sa fii umil si sa renunti la maretie”, „cei bogati sunt rai, mai bine sarac dar bun”. In limbaj popular in viata „trebuie sa dai tanda pe manda”, un continuu troc si negociere pornit din premiza eronata de resurse limitate.

Asculta-te atent! Atunci cand taci, si gandurile continua sa curga, ce iti spui tie despre tine? Iti reamintesti cat esti de minunat, ce creatie perfecta manifesta viata prin fiecare por al tau, ca inteligenta si resursele tale sunt infinite, ca esti frumos/frumoasa? Sau te minti spunandu-ti ca nu poti, ca nu ai, ca nu stii … ?

Aminteste-ti si reconecteaza-te cu entuziasmul cu care te trezeai cand erai copil si stiai ca urmeaza o zi de joaca cu cei mai dragi prieteni ai tai. Il mai simti si in prezent? Sau diminetile tale sunt inceputul unei noi zile careia ii supravietuiesti?

Invitatia este sa iti traiesti viata din nou cu pasiune, simtind ca esti perfect si incantator, o minune umana si spirituala, cu o misiune importanta in aceasta lume!

Cu ThetaHealing®, oamenii se vindeca fizic de boli de care sufereau de ani de zile. Altii se vindeca emotional, iarta si isi recreeaza relatii „bolnave” cu iubire. Toti elibereaza si curata mizeriile acumulate in subconstient.

  • Curata minciunile pe care si le-au spus ei sau le-au fost spuse de altii atat de des incat au ajuns sa devina adevarul pentru ei (ca nu sunt destul de destepti, frumosi, ca nu merita iubire, fericire, abundenta, s.a.).

  • Infloresc, incep sa se onoreze pe ei insisi in toate aspectele avand grija de corpul lor, de mintea lor, de sufletul lor, de activitatile si relatiile importante pentru ei.

  • Au timp sa creeze o noua realitate in care au timp pentru toate. In primul rand pentru ei insisi.

  • Sunt mai fericiti, mai iubitori, mai … asa cum isi doresc.

  • Au acces la Sursa Infinita de Energie si Inteligenta si asta le da putere.

  • Manifesta, invata sa manifeste ceea ce isi doresc sa experimenteze in acest plan terestru: sufletul pereche, bogatie, proiecte, rezultate, relatii implinitoare in felul si timpul cel mai potrivit pentru binele lor suprem si al celorlalti.

Cu drag te invit in cea mai frumoasa calatorie, catre Tine, catre cine ai fost si esti dincolo de „ceata” convingerilor si blocajelor emotionale, sa aplici in viata ta ceea ce descoperi si inveti sa fii Fericit/a!

ThetaHealing® este pentru cei care vor rezultate rapid, Simplu, Armonios, Cu iubire!

Daca vrei si tu aceste aspecte in viata ta, si esti dispus sa mergi pe scurtatura atunci asta este!

 PROGRAM

Luni – Vineri 09:00 – 17:00
Sambata Evenimente
Duminica Evenimente

(+4) 0735.663.118

(+4) 0735.615.294

(+4) 0728.094.898

  ADRESA

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

IMPORTANT: Nicio metoda sau tehnica de vindecare descrise in acest website nu pot inlocui un diagnostic sau un tratament psihoterapeutic sau oricare alt tratament prescris de un medic. Terapiile complementare si meditatia reprezinta instrumente suplimentare excelente, care ne ajuta sa obtinem un echilibru emotional, mintal si o stare generala buna. Terapiile complementare, pot fi practicate in paralel cu orice fel de tratament medical conventional, deoarece aceste terapii ne ajuta prin prisma abordarii lor holistice in ceea ce priveste armonia si buna-starea noastra emotionale si psihosomatice. Cuvintele „vindecator”, precum si „terapie/vindecare” sunt folosite respectand aceste principii si sunt utilizate in sensul larg si general al acestor expresii si nu sunt folosite in aceleasi contexte in care sunt utilizate in limbajul conventional medical sau al psihologiei sau in contextul stiintelor medicale.

Programeaza-te ACUM:

mobil:(+4) 0735.663.118 

mobil:(+4) 0735.615.294

 mobil:(+4) 0728.094.898 

      email: centru@psybears.com 

PSY BEARS Soul Center 

Centru de Excelenta in Consiliere si Dezvoltare Personala

 

Nume si prenume:*

Email:*

Numar telefon:*

Mesaj:

Acordul GDPR *: