ACCESS BARS®

Cea mai inovatoare terapie de relaxare

Programeaza-te

ACCESS BARS®

Cea mai inovatoare terapie de relaxare

BARS® reprezinta 32 BARE de energie care trec prin si in jurul capului, ele fiind componenta de stocare electromagnetica a tuturor gandurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor si convingerilor pe care le avem. Dintre acestea putem mentiona punctele de vindecare, de control, de sensibilizare, creativitate, putere, imbatranire, sex si bani.

Fiecare gand,  idee, atitudine, decizie sau convingere pe care o avem ca definitiva, solidifica energia si limiteaza capacitatea noastra de creare in acest domeniu.

Scopul unei sedinte de Bars® este acela de a goli aceste puncte invitand oamenii sa primeasca, sa se inteleaga mai bine pe ei insisi si ceea ce ne inconjoara.

Ati incercat vreodata sa vorbiti cu cineva care isi sustine o anumita idee?

Este ca incercarea de a trece printr-un zid de caramida. Asta pentru ca in realitate este un zid, un zid energetic. De fiecare data cand sustineti un punct de vedere fara a mai asculta alte idei, se creeaza  un zid energetic. De exemplu, daca spui “eu nu fac asta din nou”, aceasta decizie face ca fluxul de energie sa nu mai circule prin corp ceea ce duce la stres, insomnii, nervozitate. Cu ajutorul sesiunii Bars®, undele electromagnetice negative se vor disipa, ceea ce va duce la o viziune mult mai clara pe care o vom avea despre ceea ce ne inconjoara sau ni se intampla in viata de zi cu zi.

Cine ai fi daca ai fi tu?

Access Bars® este o metoda dinamica de transformare a constiintei.

Suntem atat de acoperiti de punctele de vedere ale familiei, prietenilor, societatii, cartilor, invatatorilor, maestrilor spirituali, incat realizam intr-o zi ca nu mai stim cine suntem, ce este de fapt al nostru, cum am vrea sa arate viata noastra. Ajungem sa descoperim ce ne place traind ce nu ne place. Toate aceste puncte de vedere pe care le-am “cumparat” din jur ne impiedica sa vedem ce e posibil pentru noi, luand trecutul si parerile celor din jur ca referinta pentru ce vrem sa fim si sa avem.

Cum ar fi daca ai avea din nou claritate despre ce esti? Cum ai vrea sa traiesti? Ce ai vrea sa creezi? Cum ar fi daca ai trai intr-o curiozitate continua despre ce este posibil?

Ce ai alege sa fii si sa creezi daca ai avea bani nelimitati? Ce ai alege sa fii, sa creezi si sa ai, daca ai avea timp nelimitat? Daca ai avea posibilitati infinite, ce ai alege sa fii, sa creezi, sa ai? Ce ai alege sa fii, sa creezi, sa generezi daca nu ar fi nimic de reparat la tine si la lumea din jurul tau? Daca ai fi TU, cine ai FI? Daca ai fi TU, unde ai FI?

Dar daca scopul vietii este acela de a te simti bine si de a crea o realitate care functioneaza pentru tine, indiferent de ce se intampla in jur? Cum ar fi daca nu ai mai avea nevoie de lectii, de suferinta, de misiuni si de scopuri inalte?

Dar daca viata ar putea fi usoara, cu umor, cu voie buna, cu posibilitati, cu recunostinta si cu prezenta totala? Cum ar fi daca ai renunta total la judecata de sine si la a-i judeca pe ceilalti? Ce te opreste sa faci acest lucru ACUM? Cum ar fi viata ta daca ai alege aceste lucruri? Ce ai crea in lume prin alegerile tale? Este timpul acum sa spui DA vietii, DA pentru tine, DA pentru posibilitati infinite?

Access Bars® este o tehnica de eliberare a stresului, prin care obtii o pace profunda, claritate legat de ce esti si ce vrei sa creezi, si o mai mare capacitate de a fi prezent in viata ta.

Este timpul acum si pentru TINE sa alegi sa fii si sa creezi constient?

Este viata TA, ALEGE!

Doriti sa daruiti corpului dumneavoastra mai multa bucurie ?

Doriti sa dormiti mai bine si sa va treziti plini de energie ?

Va amintiti ultimul moment in viata cand ati fost complet relaxati, ultima data cand ati primit vindecare si bunatate fara nici o judecata fata de corpul sau fiinta dumneavoastra?

Constienta include totul, fara nici un fel de judecata.  Fara sa judece nimic!

Constienta este disponibilitatea si capacitatea de a fi constienti in totalitate, complet prezenti in toate ariile din viata noastra.

Constienta este abilitatea de a deveni deschisi si prezenti la cat mai multe posibilitati, la cat mai multe alegeri si cat mai mult in viata.

Access Consciousness® ne ajuta sa ne recunoastem pe noi ca fiind cu adevarat fiinte infinite, sa pasim in capacitatea de a genera o viata care trece dincolo de noi, cei care credem noi ca suntem. Ca fiinte infinite, noi avem perceptii infinite, putem accesa cunoastere infinita, putem fi infiniti si putem primi la infinit. Ca fiinte infinite, totul devine posibil si putem avea alegere totala. Ca fiinte infinite insa, avem tendinta de a “functiona” in baza gandurilor, emotiilor si a sentimentelor.

Access Consciousness® ne ofera instrumentele de a ne elibera de polaritate, de prizonierat, de conditionarea si limitarea gandurilor, sentimentelor si emotiilor. Cand “functionam” din limitare, alegem sa avem putina capacitate de a alege si posibilitati limitate. Polaritatea ne impiedica sa vedem lucrurile asa cum sunt cu adevarat, astfel incat nu putem schimba ce ne-am dori sa schimbam. Polaritatea ne impinge sa “functionam” in baza traumelor, a dramelor traite, a situatiilor incurcate si neclare ce apartin acestei realitati.

Dependenta de polaritate este cea mai puternica dependenta care exista.

Unul dintre cele mai puternice instrumente care ne ajuta sa ne eliberam de polaritate este acela de a permite a lasa totul sa fie asa cum este. Atunci cand lasam totul sa fie asa cum este, totul devine doar un punct de vedere interesant. Atunci cand lasam totul sa fie asa cum este, putem deveni constienti de toate ariile din viata noastra, unde fie ne-am aliniat si am fost de acord, fie am rezistat si actionat la puncte de vedere, ganduri, sentimente, emotii, credinte, judecati, concluzii sau consideratii.

Putem incepe sa ne eliberam, amintindu-ne ca tot ceea ce gandim, credem, judecam sau hotaram, sunt doar un punct de vedere interesant.

Cu fiecare alegere putem sa generam ceva diferit, cu mai multa prezenta, usurinta si constienta in viata noastra. Cand nu ne mai cheltuim energia ca sa ne mentinem traumele, suferinta si barierele de protectie pe care ni le-am creat, putem primi mai mult din jurul nostru, putem invita in viata noastra contributia celorlalti si putem fi darul care suntem in lume.

Tu ce contributie alegi sa fii in lume?

E acum momentul pentru tine?

Toata lumea care este dispusa sa stea intinsa si nemiscata pentru o sesiune de Bare! Unii oameni poate nu apreciaza relaxarea si considera ca este o pierdere de timp, dar altii, care sunt interesati de schimbarea si imbunatatirea vietii lor, pot fi dornici sa participe si sa beneficieze de o sedinta de Bare.

Cei mai multi oameni care au avut parte de o sedinta de Bare in mod regulat au constatat ca viata lor devine din ce in ce mai usoara si mai buna.

Participarea la Access Bars® este o chestiune de alegere personala. Tu nu trebuie sa faci nimic. Oameni care au experimentat, cele mai multe beneficii de pe urma Barelor sunt cei care au Barele rulate in mod repetat. Este alegerea fiecaruia!

Multi oameni care au avut probleme psihice si psihologice au ajuns sa renunte la medicamente si au experimentat schimbari uimitoare in ceea ce priveste problemele lor. Desigur, va recomandam sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a intrerupere orice tratament medicamentos.

Rularea de Bare faciliteaza constienta, care se poate schimba cu privire la oricare dintre acestea. Unele dintre afectiuni fizice care s-au ameliorat doar dupa o sesiune de Bare includ scolioza – cand s-a inregistrat un “castig” in inaltime de 1-1/2 cm, schimbarea pozitiei labei piciorului in cazul afectiunii congenitale cunoscute drept varus equin – pentru care medicii au recomandat o interventie chirurgicala, precum si ameliorarea sau chiar disparitia a tot felul de dureri. Multi oameni au folosit Barele in combinatie cu alte instrumente de Acces Consciousness® pentru a face sa dispara boli “incurabile” precum cancerul, artrita, oboseala cronica, depresia, tulburare bipolara.

Din nou, nu ai de unde sa stii! Simptomele sau boala va disparea, atunci cand tu si corpul tau sunteti pregatiti pentru a va elibera de gandurile, sentimentele, emotiile, convingerile, deciziile, prejudecatile din orice viata – si care duc la pastrarea situatiei nedorite aici si acum. Acest proces nu este unul liniar, ceea ce inseamna ca daca o persoana ajunge sa renunte la o situatie nedorita din viata, dupa o sesiune, se poate intampla ca altcineva sa aiba nevoie de mai multe sesiuni pentru a renunta la aceeasi situatie nedorita – si nu e nimic rau sau gresit in asta.  Este doar diferit. Este totusi posibil ca in cadrul unei sesiuni de Bare sa se ceara abordarea unei anumite simptome sau probleme. Rezultatele sunt determinate de catre persoana care primeste sesiunea de Bare si corpul sau.

Ori de cate ori doresti sa te simti minunat! Oamenii care au apelat la sesiunile de Bare de ceva timp, de obicei vor sa primeasca sedinte de Bare in mod regulat si mai fac o sedinta de Bare in unele zile cand sunt foarte irascibili sau au avut o zi dificila.

Fiecare sesiune de Bare este diferita. Cel mai rau lucru care ti se poate intampla dupa o sesiune de Bare este sa te simti la fel de relaxat ca si cum ai fi primit un masaj. Cel mai bun lucru care ti se poate intampla este ca toata viata ta se poate schimba. Printre efectele cele mai frecvent experimentate sunt:

  • un sentiment crescut de pace si usurinta
  • esti mai putin reactiv la situatiile care in trecut te suparau
  • ai parte de un somn mai odihnitor si mai profund
  • ai parte de sentimentul ca orice ar fi fost deranjant inainte de sedinta nu mai conteaza.

Odata ce ai facut o sedinta de Bare, acestea “ruleaza”, sau continua sa elibereze energia blocata pentru totdeauna. De fiecare data cand repeti o sedinta de Bare, efectul devine mai dinamic. Efectele cele mai dramatice tind sa fie observate in decurs de 3-4 saptamani dupa sesiune.

Acest lucru depinde in intregime de tine. Cat de bine vrei sa te simti? Cat de usoara iti doresti sa fie viata ta? Unii facilitatori de Bare se intreaba de ce nu ne facem cu toti asta in fiecare zi! Cei mai multi doresc sa beneficieze de o sesiune de Bare o data pe saptamana, sau ori de cate ori se simt stresati, irascibili sau sunt nemultumiti de modul in care vietile lor decurg la momentul respectiv. Dupa orice fel de soc major, trauma sau schimbare de energie de orice fel este un moment in care ar trebui sa iei in considerare o sedinta de Bare.

Barele au venit initial prin channeling catre Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness®, in 1990.

Absolut! (Din punct de vedere legal, desigur, trebuie sa sugeram sa intrebati mai intai medicul dumneavoastra.)

Femeile care au beneficiat de sedinte de Bare in timpul sarcinii, in mod regulat, au spus ca au avut parte de nasteri scurte si usoare si multe dintre ele au evitat nasteri prin cezariana.

De obicei, o sesiune de Bare poate dura 45-60 de minute, desi acest lucru poate varia si este intotdeauna mai bine sa ti se ruleze Barele, chiar si pentru 20 de minute, decat sa nu ti le ruleze deloc!

Barele nu se pot face gresit, si tu nu poti face rau nimanui daca rulezi cuiva Barele sau nimeni nu iti poate face ceva rau daca iti ruleaza Barele.

Numai cei care nu doresc sau nu sunt interesati in a le incerca.

In timp ce punctele pot parea a fi cranio-sacrale sau puncte de acupunctura, ele au o functie diferita in cadrul Access Bars®. Nu am vazut nicio alta metoda de a genera schimbari atat de mari si radicale precum sunt cele create de Bare. Practicantii Reiki tind sa inteleaga foarte bine Barele, deoarece ei sunt deja familiarizati cu energia.

Nu este necesar sa stai intins ca la masaj. Barele aduc relaxare atat celui care le primeste cat si celui care le face in cele mai multe cazuri. Daca a sta intins este o problema, se poate lucra si pe scaun sau fotoliu inclinat.

IMPORTANT: Nicio metoda sau tehnica de vindecare descrise in acest website nu pot inlocui un diagnostic sau un tratament psihoterapeutic sau oricare alt tratament prescris de un medic. Terapiile complementare si meditatia reprezinta instrumente suplimentare excelente, care ne ajuta sa obtinem un echilibru emotional, mintal si o stare generala buna. Terapiile complementare, pot fi practicate in paralel cu orice fel de tratament medical conventional, deoarece aceste terapii ne ajuta prin prisma abordarii lor holistice in ceea ce priveste armonia si buna-starea noastra emotionale si psihosomatice. Cuvintele „vindecator”, precum si „terapie/vindecare” sunt folosite respectand aceste principii si sunt utilizate in sensul larg si general al acestor expresii si nu sunt folosite in aceleasi contexte in care sunt utilizate in limbajul conventional medical sau al psihologiei sau in contextul stiintelor medicale.

Programeaza-te ACUM:

mobil:(+4) 0735.663.118 

mobil:(+4) 0735.615.294

 mobil:(+4) 0728.094.898 

      email: centru@psybears.com 

PSY BEARS Soul Center 

Centru de Excelenta in Consiliere si Dezvoltare Personala

 

Nume si prenume:*

Email:*

Numar telefon:*

Mesaj:

Acordul GDPR *: