Politica de confidentialitate pentru site www.psybears.com a PSYBEARS SRL

 1. Introducere

Iti multumim pentru interesul fata de firma noastra PSYBEARS SRL Centru de Excelenta in Consiliere si Dezvoltare Personala si a serviciilor oferite. Cand intri intr-o relatie de orice fel cu noi, ne incredintezi informatiile tale.

Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Iti luam in serios confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa. Aceste informatii sunt importante. Speram sa le citesti cu atentie.

Aceasta nota te informeaza despre informatiile pe care le procesam in legatura cu tine in relatie cu organizatia noastra. In colectarea acestor informatii, noi actionam in calitate de operator si, prin lege, suntem obligati sa iti furnizam informatii despre noi, despre motivul si modul in care folosim datele tale si despre drepturile pe care le ai asupra datelor tale.

 1. Alte Servicii

Aceasta Politica de confidentialitate nu acopera aplicatiile si site-urile altor terti la care poti ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excedeaza controlului nostru. Te incurajam sa examinezi Politica de confidentialitate de pe orice site si/sau aplicatie inainte de a furniza date personale.

 1. Cine suntem noi?

Centrul de Excelenta si Dezvoltare Personala PSYBEARS SRL, cu sediul in bd Mihail Kogalniceanu nr 20 bl 1K sc D ap 9, cod 500173, Brasov, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J08/355/2013, cod fiscal C.U.I.: 31319159, reprezentat prin Peter Pollak, cu functia de administrator, e-mail centru@psybears.com, este responsabila de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colectam direct de la tine sau din alte surse.

Potrivit legislatiei, firma noastra, este operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentru a proteja informatiile tale personale.

 1. Cine esti tu?

Potrivit legislatiei, tu, persoana fizica beneficiara a serviciilor noastre, reprezentantul ori persoana de contact a unei companii sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu compania noastra, esti o „persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a-ti permite sa iti exerciti cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si tu, persoana vizata.

 1. Angajamentul Nostru

Protectia informatiilor tale personale este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul sa respectam legislatia europeana si nationala privind protectia datelor cu caracter personal, in special Regulamentul (EU) 679/2016, cunoscut si sub denumirea de GDPR si urmatoarele principii:

 • Legalitate, echitate si transparenta

Prelucram datele tale legal si corect. Suntem intotdeauna transparenti in privinta informatiilor pe care utilizam, iar tu esti informat corespunzator.

 • Controlul iti apartine

In limitele legii, iti oferim posibilitatea de examina, modifica, sterge datele personale pe care le-ai impartasit cu noi si de a-ti exercita celelalte drepturi.

 • Integritatea datelor si limitarea scopului

Utilizam datele numai in scopurile descrise la momentul colectarii sau in noi scopuri compatibile cu cele initiale. In toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislatia. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate.

Securitate

Am implementat masuri rezonabile de securitate si criptare, astfel incat sa iti protejam cat mai bine informatiile. Cu toate acestea, retine faptul ca niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune la internet nu este complet sigura.

 1. Schimbari

Putem schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail.

 1. Intrebari si solicitari

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale in legatura cu datele  pe care le detinem sau daca ai ingrijorari cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail: centru@psybears.com.

 1. Informatiile Tale

8.1           Ce fel de informatii colectam despre tine?

Atunci cand navighezi pe site-ul nostru, cand ne transmiti o solicitare pe e-mail sau ne contactezi in orice alt scop si pe orice alt canal de comunicare, ne vei comunica urmatoarele date personale, pe care le colectam direct de la tine sau din alte surse, cum ar fi: numele si prenumele, date carte de identitate, cnp, profesie, data nasterii, stare civila, studii, adresa de e-mail, numarul de telefon.

8.2         De ce colectam aceste informatii?

 • In vederea incheierii sau executarii unui contract dintre tine si noi
 • Pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari
 • Pentru a oferi si imbunatati serviciile pe care le oferim
 • Pentru a ne conforma legislatiei.

8.3         Care este temeiul legal pentru prelucrare?

 • Ti-ai dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Retine ca iti poti retrage in orice moment consimtamantul prin urmarea instructiunilor de dezabonare („centru@psybears.com”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail centru@psybears.com.

Prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si noi

 • Prelucrarea este necesara in scopul intereselor noastre legitime sau ale altei parti

8.4         Cat timp stocam datele?

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii serviciilor.

Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice.

Retine faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

8.5         Cum partajam informatiile tale cu ceilalti?

Nu este cazul.

 1. Care sunt drepturile tale?

Drepturile tale conform Regulamentului GDPR sunt urmatoarele:

 • Dreptul de retragere a consimtamantului
 • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
 • Dreptul de acces asupra datelor
 • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
 • Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”)
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii
 • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine catre alt operator
 • Dreptul de a te opune prelucrarii datelor
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri
 • Dreptul de a te adresa justitiei
 • Dreptul de o plangere in fata unei Autoritati de Supraveghere

Te rugam sa retii ca:

 • Iti poti retrage consimtamantul pentru marketing direct in orice moment prin urmarea instructiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic.
 • Daca vrei sa iti exerciti drepturile, o poti face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la adresa de e-mail centru@psybears.com.
 • Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista exceptii, de aceea fiecare cerere primite va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, iti vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa te vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a te adresa justitiei.
 • Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspect, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica intr-un termen util.
 • Daca, desi depunem toate eforturile, nu reusim sa te identificam, iar tu nu ne furnizezi informatii suplimentare pentru a reusi sa te identificam, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.
 1. Intrebari, solicitari si exercitarea drepturilor

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea informatiilor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale sau ai orice alta ingrijorare cu privire la confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mailcentru@psybears.com.

De asemenea, datele de contact ale responsabilului nostru cu protectia datelor sunt:

Nume: Rugina R. Lucia

Email: centru@psybears.com

Mobil: (+4) 0728.094.898