POINTS OF YOU™2019-08-30T14:54:05+00:00

POINTS OF YOU™

O sesiune tip ”cunoastere”

Programeaza-te ACUM

POINTS OF YOU™

Cum se intampla magia? Cum functioneaza?

Exploram puncte de vedere diferite privitor la orice persoana, obiect, situatie sau opinie experimentata, exista nenumarate puncte de vedere.

Points of You™ ofera o atmosfera distractiva, invaluita de relaxare, muzica si procese de cunoastere, atat a celorlalti, dar in primul rand a ta.

Presupune o sesiune tip ”cunoastere”, care se concentreaza pe crearea de legaturi, oferirea unui moment de pauza constienta, crearea oportunitatii de a sta fata in fata, atat cu ei insisi, cat si cu ceilalti, pentru a obtine noi puncte de vedere. Este o sesiune puternica ce creeaza un tip de comunicare unic, intre oameni.

Adevarata provocare este sa reusesti sa vezi diverse puncte de vedere, altele decat cele pe care le stii deja, sa vezi lucrurile din alta perspectiva. Schimbarea incepe, de obicei, cand suntem pregatiti sa vedem lucrurile din alt punct de vedere.

Abilitatea de a face acest lucru este o parte importanta a procesului de dezvoltare atat personal, profesional, cat si organizational.

Una dintre pietrele de temelie ale Points of You™ este integrarea partii drepte a creierului, care este responsabila de controlul emotiilor si a intuitiei, cu partea stanga a creierului, care este responsabila de analiza si logica. Aceasta combinatie strategica este atinsa privind o imagine, care atinge partea creativa a creierului si un cuvant, care activeaza partea analitica a sa.

Metoda exploateaza aceasta fereastra speciala, creata de stimulii simultani, care creeaza o lupta intre emotional si logica, blocand, pentru un moment, vigilentele sisteme de aparare ale constientului uman. Aceasta confuzie intentionata permite, cu ajutorul unui proces potrivit, eliberarea de partern-urile mentale permite si accesul altor puncte de vedere sa se furiseze in constientul nostru.

La sfarsitul procesului, am fost expusi si am acumulat optiuni care nu se regasesc in rutina noastra zilnica, carora nu le-am fi permis sa apara pe radarul nostru, deschizandu-ne mai multe variante de a actiona, care sa ne clinteasca din locul in care ne intepenisem.

Instrumentele Points of You™ se bazeaza pe legaturile asociative dintre o fotografie, un cuvant si situatia pe care alegem sa o exploram si se bazeaza pe aceste 4 etape ale metodei Points of You™:

PAUZA – Pauza ne permite sa expiram si sa ne privim viata degajati. Pauza este o etapa necesara si de baza, pentru a sparge tiparele gandirii si functionalitatea noastra cu caracter automatizat ale rutinei zilnice.

EXTINDERE – Fiecare situatie prezinta nenumarate puncte de vedere. Provocarea este aceea de a observa viata din alta perspectiva. In aceasta etapa scotocim necunoscutul interior, fara a avea vreo idee despre unde vom ajunge.

FOCUS – Dupa examinarea tuturor punctelor de vedere aparute, ne focusam pe perspectivele relevante pentru noi. Prin intermediul intrebarilor, ne clarificam care dintre optiunile aparute in proces par potrivite individualitatii si ritmului nostru interior.

ACTIUNE – Aceasta este etapa in care trecem de la potential la concret. Ne trasam un plan de actiune, o lista de atributii, care sa contina actiuni masurabile (cand, cum, unde), menite sa ne conduca catre realizarea viziunii rezultata din proces.

Fiecare imagine Points of You™ a fost aleasa cu grija, bazandu-se doar pe dorinta dezvoltatorilor de a prezenta subiectul prin intermediul unui element vizual care este legat de tema intr-un mod subtil, pentru a maximiza stimularea emotiei si a gandirii rationale.

Metoda este dezvoltata intr-un mod care aminteste de o unda sinusoidala, in care la inceput suntem deschisi si expusi la cat mai multe puncte de vedere asupra unui subiect anume al vietii noastre, pe care vrem sa-l aprofundam. Acest subiect poate fi relatia de cuplu, relatia cu copiii, cariera, sanatatea sau orice alt subiect care ne supara sau de care suntem ingrijorati si asupra caruia avem de luat o decizie.

Dupa ce am reusit sa ne extindem punctul de vedere, procesul ne indeamna sa alegem, din toate optiunile noi aparute in timpul acestuia, pe aceea care este cea mai potrivita pentru noi si sa planificam actiunile urmatoare, care sa ne aduca progresul in atingerea obiectivului propus.

 PROGRAM

Luni – Vineri 09:00 – 17:00
Sambata Evenimente
Duminica Evenimente

(+4) 0735.663.118

(+4) 0735.615.294

(+4) 0728.094.898

  ADRESA

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

IMPORTANT: Nicio metoda sau tehnica de vindecare descrise in acest website nu pot inlocui un diagnostic sau un tratament psihoterapeutic sau oricare alt tratament prescris de un medic. Terapiile complementare si meditatia reprezinta instrumente suplimentare excelente, care ne ajuta sa obtinem un echilibru emotional, mintal si o stare generala buna. Terapiile complementare, pot fi practicate in paralel cu orice fel de tratament medical conventional, deoarece aceste terapii ne ajuta prin prisma abordarii lor holistice in ceea ce priveste armonia si buna-starea noastra emotionale si psihosomatice. Cuvintele „vindecator”, precum si „terapie/vindecare” sunt folosite respectand aceste principii si sunt utilizate in sensul larg si general al acestor expresii si nu sunt folosite in aceleasi contexte in care sunt utilizate in limbajul conventional medical sau al psihologiei sau in contextul stiintelor medicale.

Programeaza-te ACUM:

mobil:(+4) 0735.663.118 

mobil:(+4) 0735.615.294

 mobil:(+4) 0728.094.898 

      email: centru@psybears.com 

PSY BEARS Soul Center 

Centru de Excelenta in Consiliere si Dezvoltare Personala

 

Nume si prenume:*

Email:*

Numar telefon:*

Mesaj:

Acordul GDPR *: