MATRIX DROPS COMPUTER2019-08-30T15:04:09+00:00

MATRIX DROPS

COMPUTER

EVALUARE cu SCANARE multidimensionala MATRIX DROPS

Programeaza-te ACUM

EVALUARE cu SCANARE multidimensionala MATRIX DROPS

Stiinta moderna observa energii si vibratii care pot fi gasite in lume si in om. Exista ceva mai presus de toate, ceva ce a creat totul in aceasta lume, cum ar fi vibratii, energii, minerale existente in fiinte vii, inclusiv oamenii. Acest lucru semnifica informatia.

Picaturile Matrix Drops Quintessence contin apa programata cu informatie pura, elementara. Informatiile sunt teleportate in apa cu ajutorul unui dispozitiv fizic cuantic, print-o procedura speciala. Acestea sunt stocate in forma stabila pentru zeci de ani. Chiar si un putin de 10 picaturi Matrix atent selectionate pot desemna marirea semnificativa a aurei, semn clar al efectelor pozitive extraordinare asupra organismului uman. Din apa, organismul uman este capabil sa accepte direct informatiile programate. Tiparele perfecte de informatie repara campurile de informatie din organism.

Picaturile Matrix Drops Quintessence:

Tehnologie portala a lumii interioare, evaluare si abordare holistica stiintifica dincolo de limitele corpului fizic.

Poate cea mai complexa tehnologie din domeniul fizicii cuantice, homeopatiei, psihologiei, astrologiei, care imprima in picaturile Matrix Drops informatiile scanate din planul fizic, emotional, energetic, mental, sufletesc, spiritual, intr-o combinatie unica din cele 108 elemente minerale specific corpului uman, rezultand remedii cuantice multidimensionale personalizate, care vor actiona ca un soft care da un refresh sistemului  propriu energetic si informational si  care va reechilibra acolo unde este nevoie.

Masoara si identifica inclusiv toxicitatea cu metale grele, elementele homeopate si remediile  Matrix Drops personalizate.

Estimeaza problemele inainte de manifestarea lor in corpul fizic, prezenta entitatilor, creste vitalitatea, elimina dezechilibrele din toate planurile (stress, frici, remuscari, frustrari), armonizare si  reechilibrare dincolo de limitele corpului fizic .

In prezent, aproape toti folosim dispozitive fizice cuantice, precum telefoane mobile, camere digitale, laptop-uri care ne ajuta in a cunoaste in detaliu mediul inconjurator care este in continua crestere. Cu toate acestea,  pana acum nu a existat nici un aparat capabil sa mapeze sau sa capteze un instantaneu al sinelui nostru interior.

Matrix Drops Computer este primul dispozitiv capabil sa reliefeze lumea interioara si problemele emotionale  ale fiintei umane.

In zilele noastre omenirea doreste trezirea mintii constiente, intelegerea valorilor interne ascunse. Pentru a atinge aceste lucruri, un nou tip de gandire este necesar, precum si o  abordare a emotiilor si relatiilor, toate ghidate si personalizate prin intermediul noului nostru echipament.

Cel mai evident exemplu este o persoana care iese din inchisoarea sa  obisnuita de paradigme si isi pune capabilitatile latente in miscare. Stiinta a descoperit ca oamenii folosesc, in medie, 10% din constiinta lor. Restul de 90% ar putea sa ne confere o  imbunatatire ce ne-ar putea conduce catre locul nostru binemeritat din lume.

Perceptia dincolo de simturi poate deveni un atribut al femeilor si barbatilor din ziua de azi care,  impreuna cu cheia sufletului nostru, ne-ar putea conduce catre o imbunatatire semnificativa a calitatii vietii noastre.

Mai multe inventii si recunoasteri ale epocii digitale au fost predecesorii trezirii constiintei de sine.

Primul aparat singular, Matrix Drops Computer, in  timp ce deschide constiinta utilizatorului si extinde capacitatea senzoriala, conecteaza si persoana cu constiinta sa atotcuprinzatoare. Ne pune in  contact cu propria noastra realitate si ne livreaza mesaje de la propriul nostru suflet.

Are capacitati analitice pe care nici cele mai luminate minti de-a  lungul istoriei nu le-au putut realiza.

Depasind limitele fizicii cuantice, Matrix Drops Computer actioneaza la nivel informational.

Un alt produs singular in sinergie cu Matrix Drops Computer sunt Picaturile Matrix Drops Quintessence, ce contin  tipare de informatie impregnate in apa. Picaturile Matrix Drops sunt capabile sa ridice nivelul constiintei noastre la  30-40%, nivel la care suntem capabili de a obtine rezultate fantastice. O astfel de crestere a constiintei se poate  manifesta chiar si in alterarea problemelor fizice. Aceasta realizare mentala si spirituala este dincolo chiar si de cea  mai salbatica imaginatie a noastra.

Programul Matrix Drops este conceput pentru acele persoane cu o dorinta de  dezvoltare a constiintei intr-un ritm fara precedent.

PICATURILE MATRIX DROPS QUINTESSENCE

Stiinta moderna observa energii si vibratii care pot fi gasite in lume si in om. Exista ceva mai presus de toate, ceva ce a creat totul in aceasta lume, cum ar fi vibratii, energii, minerale existente in fiinte vii, inclusiv oamenii. Acest lucru semnifica informatia.

Picaturile Matrix Drops Quintessence contin apa programata cu informatie pura, elementara. Informatiile sunt teleportate in apa cu ajutorul unui dispozitiv fizic cuantic, print-o procedura speciala. Acestea sunt stocate in forma stabila pentru zeci de ani. Chiar si un putin de 10 picaturi Matrix atent selectionate pot desemna marirea semnificativa a aurei, semn clar al efectelor pozitive extraordinare asupra organismului uman. Din apa, organismul uman este capabil sa accepte direct informatiile programate. Tiparele perfecte de informatie repara campurile de informatie din organism.

 PROGRAM

Luni – Vineri 09:00 – 17:00
Sambata Evenimente
Duminica Evenimente

(+4) 0735 663 118

(+4) 0735 315 294

(+4) 0728094 898

  ADRESA

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
 • Imbunatatesc considerabil calitatea vietii
 • Ajuta la dizolvarea deziluziilor si a credintelor false
 • Ajuta la eliminarea blocajelor emotionale si a gandurilor negative
 • Neutralizeaza tulburarile declansate de prezenta metalelor grele, vaccinarilor
 • Neutralizeaza influenta entitatilor
 • Dezlantuie talentul si creativitatea si invita bucuria inapoi in viata
 • Ofera un impuls de energie, limpezesc mintea si sporesc concentrarea
 • Scapa de stress, anxietatea si sentimentul de vinovatie
 • Imbunatatesc intuitia
 • Armonizeaza emotiile si relatiile
 • Ajuta in prevenirea manifestarii fizice a tulburarilor psihosomatice
 • Selectarea picaturilor Matrix corespunzatoare din cele 1500 de variante poate fi realizata cu ajutorul Matrix Drops Computer, dezvoltat special pentru acest scop, sau cu ajutorul unui bio-tensor.

Stiinta din ziua de azi sustine faptul ca suntem la un pas de un salt evolutiv. Cu toate acestea, acest salt nu este asteptat sa aiba loc in dimensiunea fizica sau la nivel fizic. Singurul nivel pe care omul il poate dezvolta este cel mental: in suflet si in spirit.

Informatia este cea mai valoroasa comoara si, probabil, cea mai puternica. Traim intr-o societate de informatii. In orice moment, in toate aspectele vietii noastre, suntem bombardati cu o cantitate de neinteles de informatii importante sau considerate a fi importante. Dar cat de mare este partea de informatie ce deserveste interesului nostru, sanatatii si fericirii noastre? Cum putem filtra ceea ce conteaza cu adevarat?

Raspunsul este livrat prin intermediul unui produs special, ce contine informatii pure, curate, elementare. Acest produs fizic, cuantic, Matrix Drops, intentioneaza sa deserveasca interesul superior al individului si al umanitatii, spre deosebire de cele ale industriei farmaceutice. Matrix Drops Computer este capabil sa aleaga intre 1500 de tipuri diferite de picaturi Matrix, care ar servi cel mai bine individual examinat si care ar afecta modelul de comportament intr-un mod pozitiv.

Toate aceste aspecte se bazeaza pe notiunea fizicii cuantice si a matricelor directionate de informare. Din moment ce sunt lichide, acestea sunt un mediu excelent de stocare a matricelor elementare si vectoriale, fiind utilizate drept transportator de informatie. Odata ce matricea intra in corp si gaseste informatie distorsionata, va restaura totul pe un teren perfect.

Picaturile includ informatia si combinatia celor 108 elemente minerale ce se gasesc in lume si in corpul uman.

Picaturile Matrix Drops contin apa curata, purificata, fara alte materiale tangibile sau diluate. Singurul ingredient diferit este informatia la nivel inalt care, in mod similar software-ului de calculator, este stocata in purtatorul de apa. Picaturile Matrix corespunzator alese refac echilibrul in partile distorsionate din corpul nostru, emotiile, gandurile si sufletul. Este un process similar cu cel de actualizare a programului unui calculator sau initierea unui program anti-virus.

O informatie perfecta poate indica un comportament perfect. Solutia Matrix Drops sensibilizeaza, confera lumina, lumineaza si aduce la suprafata potentialele deziluzii. Ca urmare a recunoasterii de catre individ, aceste efecte negative isi pierd puterea si efectul asupra persoanei examinate. Informatiile sunt stocate in apa sub forma de holograma. Folosind o metoda nu foarte diferita de cea a lui Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel, care a teleportat informatii ale AND-ului intre containere prin intermediul aerului, in picaturile Matrix, informatiile sunt teleportate in apa curata prin intermediul unui echipament special si fara ajutorul unui dispozitiv electric, tocmai pentru a elimina degradarea semnificativa a eficientei si eficacitatii.

De ce este apa purtatorul Matrix Drops? Deoarece corpul uman este compus in proportie de 60-70% din apa. Cateva picaturi pot livra si transmite informatia catre celulele noastre intr-o clipa. Oamenii isi pot redobandi echilibrul la dimensiuni mai mari, dar numai in cazul in care isi identifica si isi inteleg problemele. Odata cu identificarea si recunoasterea problemei, ei pot actiona si sunt capabili sa faca modificari benefice.

Unde duc toate acestea? Lumea de azi ne forteaza sa fim una dintre multele persoane fara chip, din multime. Picaturile Matrxi ne conduc catre propria noastra individualitate.

Problemele si preocuparile nu vor disparea doar temporar, acestea ar putea fi eliminate pe termen nelimitat. Energia astfel eliberata, devine apoi disponibila pentru a ne ajuta sa ne realizam visele si obiectivele propuse.

Ce ne ofera noua picaturile Matrix? O IMBUNATATIRE MAJORA A VIETII NOASTRE!

Matrix Drops Computer (MDC) este oglinda lumii noastre interioare. Prin intermediul acestui computer ni se dezvaluie esenta noastra ca fiinta umana, punctele forte si slabiciunile noastre, iluziile, misiunea si destinul nostru in viata. In lumea stiintifica nu exista fapte sau consecinte ale faptelor care sa nu poata fi masurate. Matrix Drops Computer aduce la suprafata mesajele spirituale ale sufletului nostru, din adancimea constiintei, si ne informeaza asupra rezultatelor in format scriptic. Oportunitatea  propriei introspectii  este mai mult decat o metoda de cercetare traditionala, este arta descoperirii de sine. Pana acum, am obtinut o perspectiva asupra lumii interioare cu dispozitive computerizate, insa acestea nu ne-au ghidat si catre  cunoasterea sufletului nostru.

Trasaturile personale  si  temperamentale  ne  sunt  dezvaluite  lasand  asupra  noastra  impresii  profunde, multe  dintre  ele  ramanand ascunse ochilor nostri, nefiind evidente.

Trasaturi extraordinare ascunse observatorilor, nefiind evidente, sunt acum dezvaluite. Matrix Drops Computer este capabil sa depaseasca paradigmele lumii materiale. Astfel, informatiile multidimensionale nu mai sunt limitate doar la lumea materiala. Matrix Drops Computer face acest lucru posibil, prin analogie, comparand manifestarile noastre comportamentale si formele vietii cu tiparele moleculelor, atomilor si particulelor elementare ale materiei vii. Fizica cuantica a facut tot ce a fost posibil, in acest sens, de-a lungul stadiilor ei de dezvoltare. Explorarea sentimentelor si a gandurilor, si mai ales influenta acestora asupra corpului fizic, sunt parti importante ale inovatiei Matrix Drops.

Lumea stiintifica a incercat pana acum sa abordeze toate acestea printr-o cunoastere psihosomatica.

Cand “somatizam” in conceptul psihologiei, noi reluam cu adevarat si la nesfarsit un simptom fizic care are la baza o trauma psihologica  veche. In cazul refuzului recunoasterii formulei de rezolvare, individul poate retrai repetitiv experienta traumatica,  lucru care conduce la consecinte fizice si psihologice. Procesul de autodistrugere se repeta atat timp cat noi nu putem rezolva, corecta sau repara caracteristicile traumatizante. Memoria celulelor cauta solutii posibile la traumele negative suferite. In absenta unei solutii, aceasta reia procesul cronic anterior, care se manifesta la nivel fizic. Aceasta procedura se repeta pana cand vom gasi modalitatea  adecvata, corecta de eliminare imediata. Informatiile oferite de Matrix Drops ne ajuta in astfel de situatii. Pentru prima oara in lume,  noi am creat un produs care ne permite sa impregnam in apa caracteristicile traumelor si cu ajutorul caruia putem gasi solutia pentru rezolvarea  trasaturilor caracteristice ale traumei.

In acelasi timp ne permite sa remediem procesul vietii noastre, dezorganizat si deteriorat, si sa-l corectam cu informatiile chintesenta din picaturile Matrix Drops. Asa cum noi suntem indivizi diferiti si traumele noastre psihologice sunt diferite, prin urmare, asa sunt si manifestarile traumelor in planul nostru fizic. Rezolvand probleme vechi psihologice, emotionale sau mentale, acestea nu vor mai  fi lasate sa se manifeste in corpul fizic. Preventia si “detectarea timpurie” capata acum un nou inteles. Inalta tehnologie din dispozitivul Matrix Drops Computer detecteaza problema nemanifestata inca la nivel fizic.

Aparent si pretutindeni, orice obiect dorit devine accesibil, exceptand cateva lucruri importante care sunt in noi sau despre noi.  Acestea sunt  insa cele mai importante lucruri pentru care merita sa traiesti. Sfera de explorare a Matrix Drops Computer ii va atinge pe cei cu care va interactiona.

Protocolul Matrix Drops (MDP) si utilizarea produselor Matrix Drops implica o cultura evoluata. Am descoperit valori care pot fi intelese, pentru inceput, de “oameni selectati”. Toti cei care au incercat aceste produse le-au si integrat in realitatea lor. Acest computer extraordinar se pozitioneaza dincolo de limitele normale ale cunoasterii.

Marele matematician Fourier spunea in secolul al-18-lea ca aproape orice poate fi rezolvat sau modelat de functiile matematice. Metodele matematice sunt folosite pentru  a crea  tehnologii si echipamente tehnice de  ultima ora. Spectrometrele magneto-, electro- si luminoase sunt capabile sa inregistreze in functii informatia existenta in lumea noastra dar care este invizibila pentru noi.  Informatiile elementare si combinatiile acestora sunt inregistrate si descrise ca si functii in Matrix Drops prin stiinta  limbajului computerizat. Computerele noastre pot verifica cateva milioane de functii Fourier  obtinute de la fiecare persoana si in cazul depistarii unor  disfunctii, acestea selecteaza componentele necesare din formulele picaturilor Matrix Drops.

In trecut, aceste cunostinte mistice inestimabile erau in mainile alchimistilor. Acestia foloseau cristalele pentru a obtine elixirurile vietii care puteau  sa imprime cu exactitate  informatia primordiala, curata in lichide si minerale, numai in prezenta ghizilor spirituali. Ultimele documente si date atestate apartin lui Saint Germain, fiul lui Ferenc Rakoczi II.

Galeriile si muzeele pastreaza dovezi scrise si pictate ale acestor practici. S-au descoperit instrumente nedeteriorate, insa, acestea nu au putut fi folosite din cauza lipsei de cunostinte spirituale.

Cunostintele  alchimistilor au fost transpuse intr-un sistem, pe baza dovezilor materiale si scrise si a sugestiilor lumii spirituale. Cateodata, la fel ca si computerele, corpul nostru fizic are nevoie de o actualizare. Prin utilizarea picaturilor Matrix Drops se poate restabili echilibrul  mintii si al corpului.

Aceasta metoda identifica, inainte de a se manifesta vreo tulburare in plan fizic, in regiunile mai delicate, cum ar fi corpul psihic sau corpul spiritual, distorsiunile masurabile ce pot aparea. Profilaxia, in acest caz, nu este o detectare timpurie, ci prin urmare deschide noi perspective. Persoanele cu un nivel elevat al constiintei, gandesc in perspectiva, evitand a se lasa prinsi in situatii din care sa incerce apoi cu disperare sa gaseasca o iesire. De aceea, este important ca oamenii sa stie ca exista metode prin care poate fi pastrata armonia starii mentale si fizice a corpului nostru.

Informatie de nepretuit: corpul nostru  nu trebuie sa manifeste disfunctionalitati. Asa cum un acordor isi acordeaza instrumentele, atunci cand se manifesta blocaje in corp, la fel si noi ne putem acorda la starea noastra initiala, cu vibratia si informatiile noastre native. Trebuie sa ne cunoastem “sunetele”, vibratiile si informatiile noastre standard. “Informatiile standard” sunt stocate in pietre pretioase si semi-pretioase si sunt transmise cu ajutorul cristalelor. Aceasta este o metoda specifica prin care acestea nu intra in contact cu apa. Se recomanda insa a  fi  plasate in apropierea apei care se doreste a fi  impregnata. Apa poate stoca si mentine informatii cativa ani. Picaturile Matrix Drops nu contin nicio substanta nociva sau chimicale.

Prin aceasta metoda se poate obtine o noua perspectiva asupra existentei unor tulburari sau dizarmonii in corp si recomandari privind  cea mai potrivita formula Matrix Drops, care sa restaureze dezechilibrele respective.

Dupa  ce  omul  a  atins  limitele  fizice  si  varful  realizarilor  tehnice  si  a  inceput  sa  se  identifice  pe  sine  prin  realizarile  sale,  ajunse  la apogeu, a observat ca a stagnat in evolutia emotionala si mentala.

De cele mai multe ori oamenii nu pot tine sub control gandurile si sentimentele autodistructive, de aceea, acestea vor prelua controlul.

Cu Matrix Drops Computer am creat si am scos la suprafata cunostinte neatinse pana acum. Acest computer este capabil sa descopere elementele distorsionate si dizarmoniile care apar ca urmare a blocajelor energetice si emotionale si care se manifesta in cele  7 campuri ale corpului nostru: fizic, energetic, emotional, mental, relational, suflet si spirit. Computerul poate detecta si afisa doar prin citirea gandurilor, toate disfunctionalitatile provenite din simptome, inainte de manifestarea lor in corpul fizic. Nici un alt computer,  pana acum, nu a putut efectua astfel de detectii. Matrix Drops Computer este inestimabil!

Pentru cei care se iubesc suficient de mult, isi apreciaza corpul, sufletul si fiinta spirituala, stiind ca aceasta este sursa longevitatii, vor face totul pentru detectia timpurie si evitarea aparitiei tulburarilor cauzate de  disfunctionalitati in campurile corpului. Ne place sa transferam responsabilitatile vietii noastre in mainile altcuiva, cum ar fi doctorul nostru, cei apropiati, psihologul, prieteni sau preotul.

Cu  toate  acestea,  eliberarea  din  robia  gandurilor  poate  fi  castigata   doar  prin  modificarea  stilului  de  viata a  trasaturilor  de personalitate si a gandirii distorsionate.

In sensul fizicii cuantice, suntem o imensitate de unde cuantice si mecanice, care poseda o mare varietate de modele si structuri.

Noua inventie  Matrix  Drops  Computer  este  capabila  sa  detecteze  perturbarile  in  aceste  campuri  mecanice cuantice si sa le corecteze prin administrarea picaturilor Matrix Drops.

Luati in considerare modul in care tehnologia moderna este capabila sa identifice  un sunet, o culoare, o imagine, chiar si o fata. Unele telefoane ruleaza programe care recunosc o anumita melodie sau artist.  Camerele de supraveghere sunt capabile sa recunoasca fata unei persoane dintr-o mare multime de oameni. Si exemplele pot continua.

Orice dispozitiv care functioneaza cu functii Fourier este un aparat bazat pe fizica cuantica pura. Este momentul sa va familiarizati cu aceste concepte si ganduri! Din moment ce ele devin parte integranta a vietii de zi cu zi si ne inconjoara, trebuie folosite.

Cu  Matrix  Drops  Computer  si  picaturile  Matrix  Drops  am  facut  posibila  detectarea  timpurie  si  profilaxia

oricaror  distorsiuni  si tulburari ale celor 7 campuri mentionate anterior.

Toate  campurile  detectate  si  identificate,  cum  ar  fi:

 • nivelul  energetic, slabiciunile,  forta,  starea  mental,  starea emotionala si spirituala, sunt descrise cu acuratete.

Folosirea picaturilor Matrix Drops ajuta ca tulburarile aparent incurabile si starea de slabiciune sa dispara. Oricine va intra in contact cu noi si este dispus sa isi schimbe modul de viata actual si conceptiile sale, va fi indrumat si ajutat.

Noi nu putem promite sau garanta. Produsele Matrix Drops sunt concepute pentru a oferi inspiratie si ne conduc spre actiuni pozitive pentru o soarta mai buna. Totul depinde de vointa fiecaruia.

“Flash-ul atomic in harta holografica a corpului uman. Decodificarea  fizicii cuantice a mintii si a corpului.”

Problemele   fizice   sunt   adesea  o  reflectare  a  campurilor corpului eteric, nevazut.

Matrix  Drops Computer (MDC)  ajuta  la  descoperirea  si  explorarea  lumii invizibile din noi, care ne arata cu   claritate   problemele   noastre   la  nivelul diferitelor campuri: energetic, emotional, mental, relational, sufletesc si spiritual.

La o scara mai mare, o persoana poate atinge o stare de echilibru atunci cand problemele propuse sunt descoperite si tratate in mod corespunzator. Intelegerea si producerea schimbarilor necesare sunt singura cale de a rezolva . Matrix Drops este esential si ne va oferi ajutorul necesar pentru a ne regla nivelele corpului eteric. Dobandirea unui mod de viata de calitate prin indreptarea disfunctionalitatilor din corpul nostru este pur si simplu primul pas. 

Protocolul Matrix Drops (MDP) include schimbarile necesare:

Atunci cand in viata noastra inceteaza dezvoltarea calitativa sau apar blocaje, acestea determina  schimbari cantitative care pot conduce la “supraproductia” celulelor.

Dieta recomandata: evitarea produselor care contin gluten, lactate, oua (se poate consuma doar albusul), soia, margarina, zahar, a bauturilor carbogazoase, inclusiv oricare alte produse tratate cu hormoni si antibiotice, mai ales la produsele din carne. Se recomanda de asemenea evitarea grasimilor si alimentelor prajite.

Restaurarea blocajelor, materialele radioactive acumulate si substantele chimice daunatoare din corp pot fi solutionate de Matrix Drops.

Multi simt ca integritatea lor se deterioreaza ca rezultat al vaccinarilor. Matrix Drops Computer poate detecta aceste blocaje iar picaturile Matrix Drops, recomandate de computer, le pot corecta.

Detectarea retelei subterane de apa si a grilei de radiatii Hartmann acasa si la locul de munca.

Putem in permanenta sa aducem imbunatatiri in viata noastra, lucru care este esential in sincronizarea fiintei noastre cu mediul inconjurator. Factorii geopatogeni  nocivi afecteaza campurile noastre energetice sensibile. Cartografierea si evitarea lor se face prin identificarea grilei de radiatii Hartmann si a retelelor subterane de apa. Incarcarea spirituala se poate realiza prin puterea naturii, a ideilor adevarate, extraordinare si a calatoriilor prin lume.

“Explorarea confuziilor create de entitati in mediul inconjurator si asistenta ulterioara” .

Blocajul informatiilor este usor de recunoscut in aura. Spiritele atasate de oameni sunt definite de stiinta ca “persoane umbra”. In lumea fizicii cuantice acestea sunt denumite entitati.

Energiile radiate de planeta Pamant si de astrele ceresti  sunt analizate cu seriile Fourier. Matrix Drops Computer foloseste aceleasi metode analogice pentru examinarea celor 108 elemente care formeaza corpul uman. Tulburarile si distorsiunile din campurile energetic, emotional, mental, relational, suflet si spirit pot fi detectate prin aceste metode.

In conditii specifice de luminozitate, aura pamantului, cunoscuta sub denumirea de curcubeu, este vizibila ochiului. Dimpotriva, echipamentele tehnice moderne nu au nevoie de luminozitate specifica pentru ca ele pot percepe campul electromagnetic si radiatiile fotonice ale aurei.

Bazat pe tabelul periodic al lui Mendeleev, Matrix Drops Computer (MDC) decodifica cele 108 elemente care alcatuiesc corpul uman, tinand cont de nivelul constiintei si al stadiului vietii noastre.

Atunci cand lumea  a fost creata, Creatorul a hotarat sa densifice energiile si informatiile, iar acestea au luat forma fizica. Particule fundamentale variate au fost transpuse in esenta, formand un tot unitar, pastrandu-si proprietatile lor interioare si exterioare. In acest mod s-au format si mineralele, pietrele semipretioase si cele pretioase. Fiecare particula  fundamentala detine proprietati elementare speciale. Mai tarziu, ca urmare a organizarii  mineralelor, au capatat forme si creaturile primare, plantele si animalele. Cu cat mai mult se incarcau cu informatiile mineralelor, cu atat mai mult  evoluau catre forme complexe de viata.

La varful piramidei dezvoltarii sta specia umana, fiecare dintre noi avand un sistem de particule din cele 108 elemente. In mod natural, ca rezultat, noi avem toate proprietatile acestor elemente si detinem combinatii infinite ale lor. Totusi, ca orice alt sistem complex, suntem predispusi la disfunctionalitati inerente. De aceea, este esentiala cunoasterea aprofundata a elementelor care ne alcatuiesc, pentru a putea remedia disfunctionalitatile care apar in corpul nostru.

Cele 108 elemente care formeaza corpul uman au 108 trasaturi fizice si psihice si combinatii ale acestora.

Misticii antici construiau 108 figurine asemanatoare cu zeitatile  pentru a usura recunoasterea proprietatilor fizice ale elementelor. Cu ajutorul fiecarei figurine se exemplificau si recunosteau caracterele. Tulburarea elementelor se poate manifesta in oricare dintre cele 7 structuri ale corpului nostru: fizic, energetic, emotional, mental, relational, suflet si spirit. Aceste structuri se pot influenta una pe cealalta. Restabilirea ordinii se poate face doar prin reorganizarea simultana a celor 7 structuri. De exemplu: o tulburare mentala poate determina probleme  fizice si energetice in corpul uman. In invataturile lui Buddha sunt mentionate 108 trasaturi umane care ar putea desavarsi fiinta noastra spirituala. La fel, Iisus, in pildele sale, a atras atentia asupra importantei cunoasterii emotionale si capacitatilor spirituale precum si asupra  solutiilor acestora. Minciunile pot crea neputinte si vartejuri in fiinta spirituala, in timp ce adevarul elibereaza; adevarurile elementare functioneaza perfect, in timp ce tulburarile elementare genereaza probleme  si greutati. Solutia sta in recunoasterea si armonizarea tiparelor elementare perfecte. Informatiile continute in cele 108 elemente ce ne formeaza pot fi folosite in acest scop al recunoasterii si armonizarii. Matrix Drops sunt incarcate cu aceste informatii elementare separate, in diferite combinatii.

Prima generatie de telefoane, aparate foto, video-recordere functionau pe baza unor metode fizice. Aparatura din zilele noastre functioneaza prin aplicarea principiilor fizicii cuantice pentru a transfera sunete si imagini.

Esenta functionarii lor: fiecare sunet sau imagine este transformata in functii Fourier atunci cand semnalul este transferat , iar mai apoi, la destinatie  sunt transformate din nou in sunet si imagine.

Matrix Drops Computer este un instrument de masura care poate detecta tulburarile informationale de la nivelul structurii fizice si mentale. Produsele Matrix Drops se regasesc in natura, sunt derivate din minerale si sunt capabile sa rezolve tulburarile informationale mentionate anterior.

Atentie! Matrix Drops Computer nu pune diagnostice! Nu este un echipament medical de diagnosticare. Orice declaratie cu privire la echipament sau la masurarile rezultate nu poate fi considerat ca tratament final sau diagnosticare a bolii. Mai mult, el nu inlocuieste tratamentele medicale.

Numai  1-2%  dintre frecventele care ne inconjoara pot fi vazute sau auzite, in timp ce celelalte asteapta sa fie descoperite. Pe baza cunostintelor din lumea cuanticii si a computerului bazat pe fizica cuantica, toate frecventele, vizibile, invizibile, care pot fi sau nu auzite, pot fi detectate, comparate si aplicate in statistici. Fizica cuantica este fizica posibilitatilor.

Una dintre caracteristicele  fundamentale ale fizicii cuantice este  data de legatura dintre fenomenele fizice si mintea umana. Inregistrarea si redarea au loc prin  analizarea vibratiilor Fourier.

Seriile Fourier si transformarile lor au cateva aplicatii: calcule probabilistice in statistica,  decodificari de semnale, tehnologiile video si audio, analiza vibratiilor, descrierea circuitului analogic, spectrometrele si in rezolvarea ecuatiilor diferentiale.

Pentru a trage niste concluzii, Matrix Drops Computer evalueaza masurarea vibratiilor, emotiilor, calitatilor spirituale, gandurile, sentimentele.

Efectele  mineralelor au fost recunoscute de mii de ani. Energiile mineralelor au abilitatea de a vibra in organismele vii  si in obiectele fara viata.

Cu echipamentele Matrix Drops, mai intai sunt adunate frecvente intalnite in minerale, apoi sunt comparate cu informatiile comportamentului uman si animal si interferentele acestora. Aceasta este modul de a arata cum informatiile specifice gasite in minerale rezoneaza cu fiecare persoana.

Cu cateva picaturi Matrix Drops putem degaja si dizolva blocajele energetice si tulburarile din interiorul nostru. Picaturile Matrix Drops au fost planificate sa inmagazineze toate informatiile si vibratiile  care pot exista in univers. Picaturile Matrix Drops se comporta ca undele create de o piatra aruncata in apa. Matrix Drops cauta restaurarea si mentinerea armoniei si in acelasi timp, cu potentialul lor energetic,  dau forta lumilor vizibile si invizibile.

Palma contine concentratii de terminatii nervoase, avand un flux sanguin foarte activ,  de aceea poate fi citit un spectru larg de  informatii , corespunzand unei reflexii lizibile  a corpului uman. Asa cum spuneau inteleptii: “cele 10 degetele ale noastre sunt conectate cu inima”.

Prin recunoasterea si perceperea campurilor energetice ale unei persoane se pot descrie  punctele slabe, punctele forte, calitatea relatiilor, nevoile, emotiile, si mai mult de atat, esenta psihologica, emotionala, spirituala si intelectuala. Voltajul bioelectric se manifesta in palma sub diverse forme, in functie de trasaturile comportamentale.

Misiunea noastra este sincronizarea starii mentale cu vibratiile, cu informatiile perfecte intalnite in univers.

Matrix Drops Computer ajunge in campurile energetice ale oamenilor si detine capabilitatea de a detecta valorile aparent inaplicabile si de nerezolvat  ale trasaturilor si punctelor slabe.

In primul rand descoperim radacinile dezechilibrelor din mintea umana. Apoi, aplicam informatiile bine coordonate ale mineralelor intalnite in natura pentru a-i ajuta pe cei care apeleaza la noi.

IMPORTANT: Nicio metoda sau tehnica de vindecare descrise in acest website nu pot inlocui un diagnostic sau un tratament psihoterapeutic sau oricare alt tratament prescris de un medic. Terapiile complementare si meditatia reprezinta instrumente suplimentare excelente, care ne ajuta sa obtinem un echilibru emotional, mintal si o stare generala buna. Terapiile complementare, pot fi practicate in paralel cu orice fel de tratament medical conventional, deoarece aceste terapii ne ajuta prin prisma abordarii lor holistice in ceea ce priveste armonia si buna-starea noastra emotionale si psihosomatice. Cuvintele „vindecator”, precum si „terapie/vindecare” sunt folosite respectand aceste principii si sunt utilizate in sensul larg si general al acestor expresii si nu sunt folosite in aceleasi contexte in care sunt utilizate in limbajul conventional medical sau al psihologiei sau in contextul stiintelor medicale.

Programeaza-te ACUM:

mobil:(+4) 0735.663.118 

mobil:(+4) 0735.615.294

 mobil:(+4) 0728.094.898 

      email: centru@psybears.com 

PSY BEARS Soul Center 

Centru de Excelenta in Consiliere si Dezvoltare Personala

 

Nume si prenume:*

Email:*

Numar telefon:*

Mesaj:

Acordul GDPR *: