EFT ELIBERARE EMOTIONALA2019-08-30T14:56:46+00:00

EFT ELIBERARE EMOTIONALA

Programeaza-te ACUM

TEHNICA DE ELIBERARE EMOTIONALA – EFT

“Cauza tuturor emotiilor negative este o intrerupere in sistemul nostru energetic” sau cu alte cuvinte, atunci cand fluxul energetic este intrerupt, apare emotia negativa, durerea fizica, starea de disconfort.

Tehnica EFT este foarte simplu de aplicat, nu este dureroasa iar rezultatele, in unele cazuri, sunt imediate, definitive si se aplica in urmatoarele cazuri:

  • Frici si Fobii

  • Traume

  • Stres si Anxietate

  • Dependente si adictii

  • Durere fizica

  • Dureri de cap, migrene

  • Alergii

  • Imagine de sine

  • Controlul greutatii

  • Blocaje financiare.

De asemenea se poate folosi si in nenumarate alte situatii, care nu sunt mentionate aici.

Incercati tehnica pentru orice problema, mentionand faptul ca aplicarea tehnicii nu ne poate afecta in nici un fel, ci are doar un efect benefic asupra noastra.

Aceasta tehnica se adreseaza principalilor contributori, care sunt, in general, raspunsuri emotionale, care au ramas blocate in sistemul energetic sau in minte.

Memoria noastra celulara este codificata si ramane incarcata cu toate reactiile emotionale si evenimentele pe care le-am trait.

Tehnica EFT lucreaza prin intermediul rostirii afirmatiilor foarte specifice, combinate cu presarea punctelor, reprezentand capetele meridianelor energetice, in timp ce ne directionam atentia catre emotia  sau durerea fizica pe care o simtim.

Chinezii au descoperit acum 5000 de ani in urma, ca tot corpul nostru este strabatut de canale energetice (sau meridiane) si au folosit acupunctura pentru a restabili curgerea energiei prin corpul nostru.

Cand blocajele raman in sistemul nostru energetic foarte multi ani, ne provoaca boli fizice sau traume emotionale.

Prin intermediul aplicarii tehnicii EFT, noi practic “procesam” toate aceste evenimente trecute din viata noastra, pe care sistemul nostru energetic nu le-a putut procesa in momentul producerii lor si permitem restabilirea curgerii libere a energiei prin corpul nostru.

In momentul producerii evenimentului respectiv, noi nu am putut procesa toate emotiile, ele au ramas blocate in subconstient si acest lucru ne-a determinat sa reactionam intr-un anume fel in situatiile cu care ne-am confruntat ulterior.

Prin aplicarea tehnicii EFT, stergem amprenta energetica a acestor evenimente vechi, astfel incat ele nu vor mai fi capabile sa domine peisajul nostru emotional si devenim liberi sa ne traim viata cu bucurie.

Studiile efectuate au demonstrat ca persoanele cu boli auto-imune, sunt cele care au experimentat traume emotionale in copilarie si care au ramas nevindecate de-a lungul anilor. Acesta este un exemplu extrem de concludent al faptului ca emotiile neprocesate la timp, ajung sa ne afecteze viata, pe termen indelungat, la toate nivelele, iar in cele din urma se manifesta in corpul nostru fizic, producand boli de orice natura.

Tehnica EFT, este o alternativa a acupuncturii, cu diferenta ca invatarea practicarii acupuncturii necesita ani intregi, in timp ce tehnica EFT este foarte simplu de invatat si aplicat, nu este dureroasa, nu implica folosirea acelor, iar rezultatele, in unele cazuri, sunt imediate, definitive.

De asemenea se poate folosi si in nenumarate alte situatii, care nu sunt mentionate aici. “Incercati tehnica pentru orice problema”, mentionand faptul ca aplicarea tehnicii nu ne poate afecta in nici un fel, ci are doar un efect benefic asupra noastra.

 PROGRAM

Luni – Vineri 09:00 – 17:00
Sambata Evenimente
Duminica Evenimente

(+4) 0735.663.118

(+4) 0735.615.294

(+4) 0728.094.898

  ADRESA

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

IMPORTANT: Nicio metoda sau tehnica de vindecare descrise in acest website nu pot inlocui un diagnostic sau un tratament psihoterapeutic sau oricare alt tratament prescris de un medic. Terapiile complementare si meditatia reprezinta instrumente suplimentare excelente, care ne ajuta sa obtinem un echilibru emotional, mintal si o stare generala buna. Terapiile complementare, pot fi practicate in paralel cu orice fel de tratament medical conventional, deoarece aceste terapii ne ajuta prin prisma abordarii lor holistice in ceea ce priveste armonia si buna-starea noastra emotionale si psihosomatice. Cuvintele „vindecator”, precum si „terapie/vindecare” sunt folosite respectand aceste principii si sunt utilizate in sensul larg si general al acestor expresii si nu sunt folosite in aceleasi contexte in care sunt utilizate in limbajul conventional medical sau al psihologiei sau in contextul stiintelor medicale.

Programeaza-te ACUM:

mobil:(+4) 0735.663.118 

mobil:(+4) 0735.615.294

 mobil:(+4) 0728.094.898 

      email: centru@psybears.com 

PSY BEARS Soul Center 

Centru de Excelenta in Consiliere si Dezvoltare Personala

 

Nume si prenume:*

Email:*

Numar telefon:*

Mesaj:

Acordul GDPR *: