PROGRAM REVOLUTIONAR de SLABIT “Inelul Gastric prin HIPNOZA” in 4 SAPTAMANI, cu Prof. Psiholog Drd. Elena BORZA

PROGRAM REVOLUTIONAR de SLABIT “Inelul Gastric prin HIPNOZA” in 4 SAPTAMANI, cu Prof. Psiholog Drd. Elena BORZA | Brasov

PROGRAM REVOLUTIONAR de SLABIT “Inelul Gastric prin HIPNOZA” in 4 SAPTAMANI, cu Prof. Psiholog Drd. Elena BORZA

Sedinte individuale-Saptamanal

CE ESTE INELUL GASTRIC PRIN HIPNOZA?
O tehnica speciala de micsorare a stomacului prin inserarea unui inel gastric virtual, fara operatie, tratament medicamentos, recuperare fizica.
Tehnica functioneaza atat pentru persoanele care au kilograme in exces, sufera de obezitate, cat si pentru cele care doresc sa elibereze doar cateva kilograme, pentru a se simti bine in pielea lor.

INELUL GASTRIC VIRTUAL este o tehnica non-chirurgicala care foloseste:
 PUTEREA HIPNOZEI
 tehnici de gestionare a mintii pentru a-ti convinge mintea subconstienta ca ti-a fost pus un inel de silicon in jurul stomacului.

CARE SUNT CARACTERISTICILE PROGRAMULUI REVOLUTIONAR de SLABIT?
 acest program foloseste un inel gastric virtual si alte tehnici de gestionare a mintii dar NU este o dieta
 iti permite tie sa formezi noi obiceiuri pe care sa le poti mentine
 nu exista deprivare ci doar eliberarea de stresul de a te gandi intotdeauna la mancare
 ajungi sa mananci constient si esti in stare sa iti asculti stomacul si sa ii dai portii mai mici din tot ceea ce are nevoie
 formarea de noi obiceiuri include si schimbarea viziunii asupra stilului de viata prin adoptarea unui regim alimentar sanatos si cresterea interesului pentru activitati fizice.

CARE SUNT REZULTATELE?

 este o pierdere in greutate progresiva si constanta – fara a tine dieta.
Stim ca dietele nu functioneaza! Cei mai multi oameni care tin un sistem, un tip de regim de slabire vor pierde in greutate cat timp sunt la dieta. Imediat ce s-a oprit regimul sau dieta, greutatea revine invariabil, lasandu-i mai grasi decat cand au inceput dieta! Se estimeaza ca 95% din oamenii care tin dieta au parte de acest ciclu.

Majoritatea dietelor includ o forma de deprivare si/sau negare; unele implica sa numeri calorii cu puncte, dar tot ce reusesc ele sa faca este sa programeze mintea sa se gandeasca la mancare. Astfel, atunci cand o persoana renunta la dieta, se va gandi obsesiv la mancare mult mai mult ca inainte sa fi inceput dieta. Iar atunci cand refuzi mancare de alinare (confort food), atunci cand mananci altceva decat restul familiei, au loc trei lucruri: creierul se lupta impotriva sa, corpul lupta impotriva sa, dar si mediul de zi cu zi lupta impotriva sa.

Cat de des auzi acest lucru venind din partea celor care-si spun la fiecare inceput de saptamana: ”Acum e acum!” ”O sa ma opresc din mancat.” ”De indata ce am luat cina…” Bineinteles ca intentiile bune dispar imediat si te-ai intors la primul stadiu… si din nou suferinta!

Pentru ca majoritatea obiceiurilor de mancare sunt adanc inradacinate in subconstient, rezultatul este acelasi de fiecare data cand prevaleaza un anumit set de circumstante.

Auto-negarea constienta a unui lucru poate creste de multe ori dorinta pentru acel lucru.

Mancand mai putin decat avem nevoie – dar mancand orice dorim – ne poate duce intr-adevar la pierdere in greutate.

Sa scoti complet din dieta ta numarul de alimente preferate este o idee proasta, dar sa mai renunti uneori la ele sau sa le reduci cantitatea este un lucru ce poate fi obtinut si sustinut in timp, cu rezultate remarcabile.

CARE SUNT BENEFICIILE ACESTUI PROGRAM?
Toata lumea stie ca mancand mai putin si facand mai multa miscare fizica ne conduce la o forma corporala mai buna, la o stare fizica si de sanatate mult mai bune.

BENEFICILE acestui program :
 foloseste un Inel Gastric Virtual si alte tehnici de gestionare a mintii si NU este o dieta
 iti permite sa formezi noi obiceiuri pe care chiar le poti mentine
 nu exista deprivare si, prin urmare, esti eliberat de a fii nevoit sa te gandesti la mancare tot timpul
 mananci constient si esti in stare sa asculti ceea ce iti spune stomacul
 in mod hipnotic, stomacul tau este redus la dimensiunea unei mingi de golf
 pentru a te ajuta sa mentii controlul greutatii, este foarte important sa urmezi aceasta indrumare care te va ajuta si va sustine impactul psihologic al Inelului Gastric instalat, precum si in privinta legaturii tale anterioare cu mancarea, favorizand in schimb pierderea in greutate.

ALEGE PENTRU UN STIL DE VIATA DIFERIT, ALEGE STILUL DE ALIMENTATIE PENTRU TINE
Ia acum hotararea de a-ti asuma responsabilitatea si de a urma intru totul aceste instructiuni, si succesul este al tau.
” Orice schimbare care este atat de puternica incat iti schimba propria perceptie a sinelui are nevoie nu doar de mici ajustari alestilului de viata si de gandire, ci de o metamorfoza totala.”

REZULTATUL ESTE O PIERDERE IN GREUTATE PROGRESIVA SI CONSTANTA – fara a tine dieta!

Programari:
PSY BEARS Soul Center | Centru de Excelenta in Consiliere si Dezvoltare Personala
mobil: (+4) 0735.663.118
email: cabinet@psybears.com
web: www.psybears.com/contact

IMPORTANT: Nicio metoda sau tehnica de vindecare descrise in acest website nu pot inlocui un diagnostic sau un tratament psihoterapeutic sau oricare alt tratament prescris de un medic. Terapiile complementare si meditatia reprezinta instrumente suplimentare excelente, care ne ajuta sa obtinem un echilibru emotional, mintal si o stare generala buna. Terapiile complementare, pot fi practicate in paralel cu orice fel de tratament medical conventional, deoarece aceste terapii ne ajuta prin prisma abordarii lor holistice in ceea ce priveste armonia si buna-starea noastra emotionale si psihosomatice. Cuvintele „vindecator”, precum si „terapie/vindecare” sunt folosite respectand aceste principii si sunt utilizate in sensul larg si general al acestor expresii si nu sunt folosite in aceleasi contexte in care sunt utilizate in limbajul conventional medical sau al psihologiei sau in contextul stiintelor medicale.

 PROGRAM

Luni – Vineri 09:00 – 16:00
Sambata Evenimente
Duminica Evenimente

 0735 615 294

  ADRESA

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

Fa o programare!

PROGRAMEAZA-TE
2018-09-06T15:14:31+00:00