Curs cu acreditare internationala Practician Matrix Reimprinting

Curs cu acreditare internationala Practician Matrix Reimprinting

Metoda Matrix Reimprinting ne ofera posibilitatea de a ne rezolva experientele neplacute din trecut (traume cu “t” sau “T”) nu prin inlocuirea trecutului, ci prin schimbarea perceptiei asupra vechilor amintiri ce ne-au provocat suferinta. Ce este chiar mai important decat atat, prin schimbarea perceptiei realizam amprentarea cu noi emotii si credinte ce ne sustin in rezolvare si crestere.

 

Cursul Practician Matrix Reimprinting, cu acreditare internationala este alcatuit pe curicula scolii:

EFT – MRA Academy, fondata de Karl Dawson – Master EFT si Fondator Matrix Reimprinting, fiind un curs complex, cu atentia concentrata pe insusirea prin experimentare directa a notiunilor predate.

CONTINUT: Daca ai citit cartea cu acelasi nume, probabil ai observat ca a fost tradusa sub numele Reprogramarea Matricei Mentale. Merita totusi sa facem acum distinctia si sa spunem din start ca este vorba despre Matricea care include in intregime toate aspectele existentei, fara a ne limita la cel mental si ca este mult mai corect sa spunem ca ne referim deopotriva la emotie  si energie, impreuna cu aspectul mental, deci Informatie ar fi cuvantul potrivit.

Matrix Reimprinting este un procedeu ce iti poate revolutiona atat lucrul cu clientii (daca esti deja Practician EFT sau orice alt terapeut, coach sau practician al altor tehnici de dezvoltare personala), dar si transformarea propriei tale vieti. Este o metoda inovativa, o tehnica a Psihologiei Energetice, care combina EFT cu ultimele descoperiri din fizica cuantica si din noile stiinte: epigenetica si noua biologie.

SUPORT de LUCRU: Material script si audio la sala + Acces ulterior integral pe termen nelimitat, la suportul digital al Cursului Practician Matrix Reimprinting incarcat pe platforma Infobliss.ro

TRAINER Matrix Reimprinting acreditat international:

Liliana Stanciu https://eliberareemotionala.ro/acreditare-eft

BENEFICII: Matrix Reimprinting ne ofera posibilitatea de a ne rezolva experientele neplacute din trecut (traume cu “t” sau “T”) nu prin inlocuirea trecutului, ci prin schimbarea perceptiei asupra vechilor amintiri ce ne-au provocat suferinta. Ce este chiar mai important decat atat, prin schimbarea perceptiei realizam amprentarea cu noi emotii si credinte ce ne sustin in rezolvare si crestere.

CERINTE: „Cursul este adresat Practicienilor EFT Nivel 1&2. Daca esti interesat sa aplici in lucrul personal sau cu clientii, aceasta metoda revolutionara, vezi descrierea Cursului Tehnici de Eliberare Emotionala (https://eliberareemotionala.ro/acreditare-eft)

Program: 19-22 Martie 2020, de Joi pana Duminica, intre orele 10:00 – 18:00 in fiecare zi (o ora si jumatate pauza de pranz).

In urma Cursului de Practician Matrix Reimprinting  cu acreditare internationala, vei invata tehnici prin care: 

  • Vei identifica cu rapiditate traumele
  • Vei ajunge rapid la esenta problemei si vei putea lucra cu clientii tai aplicand o tehnica blanda si usor de folosit
  • Vei transmite corpului mesajul ca trauma a fost depasita
  • Vei continua ceea ce ai realizat cu EFT, reprogramand convingeri pozitive pe un teren fertil

Cele 4 zile intensive de curs se incheie cu sustinerea testului de acreditare. Materialele puse la dispozitie asigura sprijinul in vederea certificarii, prin workshop-urile de sustinere oferite ca bonus si platforma pe care se afla varianta online a Cursului EFT, cu acces pe viata.

 

INVESTITIE: Matrix Reimprinting –  2160 lei (c/val a 450 euro)

 

FACILITATI FINANCIARE:

  1. Posibilitatea de plata in rate, la alegere – pana la 6 rate egale fara dobanda, in functie de cardul detinut la bancile: BCR, Banca Transilvania, BRD sau Alpha Bank.
  2. Discount 15% daca alegi si Cursul Matrix Reimprinting (https://eliberareemotionala.ro/blog/invitatie-in-matrice/ din 19-22 Martie)
  3. Discount 20% pentru cei care au urmat acest curs cu alti traineri, oriunde in Romania sau in strainatate (cu prezentarea diplomei de participare obtinute in trecut).

 

LOC de DESFASURARE:

PSY BEARS Soul Center | Centru de Excelenta in Consiliere si Dezvoltare Personala

adresa: Mihail Kogalniceanu nr.20 bl.1K sc.D ap.9 et.3 500173 Brasov Romania

mobil: (+4) 0728.094.898 & (+4) 0735.663.118

email: centru@psybears.com

„Pe langa toate avantajele si beneficiile prezentate,  adevaratul Dar pe care il primesti este ca transformarea personala are loc in timp ce te pregatesti sa contribui la transformarea altora”.

CUMPARA AICI

 PROGRAM

Luni – Vineri 09:00 – 16:00
Sambata Evenimente
Duminica Evenimente

 0735 615 294

  ADRESA

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

Fa o programare!

PROGRAMEAZA-TE
2020-01-21T10:29:05+00:00