Consilier pentru dezvoltare personala si Consilierea prin arta©

“Consilier pentru dezvoltare personala si Consilierea prin arta©”-o noua tehnica de consilier,

Curs acreditat ANC COR 242324

20 – 21  Aprilie 2019  (Modul 1 si 2)

Formator,Trainer & Consilier pentru Dezvoltare Personala: Liliana CEHAN

Ce reprezinta Conceptul de Consiliere prin arta©?

Inseamna faptul ca, pe langa cursul standard care contine tehnicile de baza in consiliere, vei invata in plus, o metoda unica si deosebit de eficienta – sa consiliezi cu ajutorul artelor!

Cum este structurat cursul?

Modul I   – Tehnici de baza in consiliere

Modul II  – Tehnici de consiliere prin arte combinate

Modul III – Asertivitatea si comportamentul asertiv

Modul IV – Consilierea prin arta

Dezvoltarea personala este un proces indelung si anevoios iar metodele conventionale nu reusesc intotdeauna sa aduca rezultatele mult dorite. Consilierea prin intermediul artei este o noua metoda prin care acest proces devine mult mai usor  iar rezultatele vin intr-un timp mult mai scurt. Este un mod minunat de a calatori catre sine, care imbina arta cu cele mai noi descoperiri ale necunostintei, intr-o maniera noua, originala!

Ea se bazeaza pe principiul proiectiei conform caruia, ceea ce proiectam in afara noastra este ceea ce exista in subconstientul si inconstientul nostru. In plus, tot ceea ce avem nevoie pentru a ne gasi adevarata cale, potentialul nelimitat si solutiile de care avem nevoie se afla in interiorul nostru iar arta este mijlocul cel mai eficient de a aduce aceste informatii la suprafata.

Conceptul de Consiliere prin arta ©a fost acreditat in Romania, pentru prima data, in anul 2014, de catre Ram-Info Training SRL, Bucuresti! ©Consilierea prin arta sau ©art-consilierea este cel mai rapid mod de a ne conecta cu esenta noastra – locul in care se gasesc toate raspunsurile si solutiile de care avem nevoie!

Inspirata din art-terapie, consilierea prin arta a fost creata ca instrument special adaptat pentru a putea fi utilizat de catre consilierii pentru dezvoltare personala deoarece nu implica pregatirea obligatorie de psiholog si este utilizata intr-o maniera diferita de art-terapie!

Spre deosebire de celelalte metode de dezvoltare personala, arta inlesneste explorarea subconstientului si inconstientului, reusind sa aduca in constient, prin imaginea artistica, probleme si informatii “stocate” la un nivel profund care nu pot fi constientizate prin metodele obisnuite sau exprimate prin cuvinte, fiind capabila, la propriu, sa vindece rani invizibile!

Neurostiinta a demonstrat un fapt extraordinar: ca acea parte a creierului care inregistreaza traumele este aceeasi parte a creierului in care are loc si vindecarea.

Arta – prin intermediul simbolului, utilizat ca limbaj – identifica si actioneaza exact in acel loc, atat cat trebuie, in momentul in care trebuie si atat cat poate “duce” beneficiarul, intr-o maniera absolut perfecta care depaseste cunoasterea si puterea noastra de intelegere!

Ce aduce nou acest curs?

 • pe langa tehnicile de baza, cursul aduce o valoare unica – tehnicile de consiliere prin arte combinate – o metoda noua, rapida si eficienta deoarece are un efect de constientizare si de interpretare a informatiilor net superior fata de metodele obisnuite de consiliere
 • informatii si tehnici care aprofundeaza autocunoasterea si evidentiaza unicitatea individuala
 • un instrument deosebit de eficient in dezvoltarea personala si profesionala, de dezvoltare a potentialului si gandirii creative, de identificare si eliminare a blocajelor, de dezvoltare a inteligentei emotionale.

Care sunt competentele dobandite?

 • explorarea solutiilor potentiale ale situatiilor problema
 • investigarea situatiilor problema
 • consilierea privind modalitatile de dezvoltare personala
 • crearea spatiului de interactiune cu persoanele consiliate
 • organizarea activitatii proprii
 • dezvoltarea propriei cariere
 • competente antreprenoriale
 • competente sociale si civice.

Beneficii obtinute in urma cursului:

 • diploma acreditata ANC de “Consilier dezvoltare personala”
 • competentele certificate dobandite te pot ajuta sa-ti dezvolti cariera in cadrul scolilor, liceelor, centrelor sociale, cabinetelor particulare, organizatii precum si deschiderea propriei afaceri
 • cursul si tehnicile insusite in urma acestuia iti deschid calea catre inovarea continua a mijloacelor artistice utilizate, astfel incat sa poti crea o unicitate permanenta a propriului stil de lucru.

Care este durata Cursului?

Durata cursului: 4 zile,  pe parcursul carora se vor desfasura cu preponderenta, aplicatii practice, fiecare cursant experimentand alternativ rolul de consiliat, respectiv consilier pentru a asimila cat mai bine cunostintele acumulate si tehnicile invatate.

 

Conditie de  participare

 • studii superioare finalizate  prin examen de licenta (indiferent profilul de activitate).

Acte necesare la inscriere:

 • copie BI/CI
 • copie certificat de nastere
 • copie diploma de studii (diploma de licenta)
 • copie certificat de casatorie (daca este cazul).

 In ce perioada si care este durata cursului “Consilier pentru dezvoltare personala si Consilierea prin arta©”, Modul 1 si 2?

Sambata, Duminica                         20 -21 Aprilie 2019                          Orele 09:00-19:00

Care este LOCATIA?

Centrul de Excelenta in Consiliere si Dezvoltare Personala

PSYBEARS SOUL CENTER

Adresa: Str. Mihail Kogalniceanu nr. 20 bl.1K sc. D ap.9 Brasov

Contact: 0728 094 898 l 0735 663 118

Care este tariful?

Taxa de participare: 1200 lei / cursant (pentru 4 module)

Taxa de examinare  : 65 lei/cursant

Oferta: plata pana la 17 Aprilie 2019 – 1000 lei / cursant.

Cum platesc?                    

Plata se face prin transfer bancar catre:

RAM-INFO

Cont IBAN :   RO58 BTRL RONCRT02 8703 1701

Banca Transilvania

cu mentiunea „Taxa RAM-INFO TRAINING”.

Nota: 900 lei/cursant, pret special pentru persoanele care au urmat deja cursul de “Consilier pentru dezvoltare personala” si doresc sa participe doar la partea care se refera strict la tehnicile de consiliere prin arta. In acest caz, au obligatia de a participa doar 3 zile (din 4). Sunt insa bineveniti si in prima zi, daca isi doresc, in acelasi pret!

Perioada pentru Modulul 3 si 4 se stabileste de comun acord si cu participantii.

CUMPARA AICI

 PROGRAM

Luni – Vineri 09:00 – 16:00
Sambata Evenimente
Duminica Evenimente

 0735 615 294

  ADRESA

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

Fa o programare!

PROGRAMEAZA-TE
2019-08-29T13:42:29+00:00